LNKC logotipas

Dainų diena 2018
Naujienos
Kviečiame teikti paraiškas lietuvių tautiniams, baltų genčių kostiumams ir muzikos instrumentams įsigyti
2024-06-18

 

Lietuvos nacionalinis kultūros centras 2024 m. kviečia teikti paraiškas folkloro, šokių, dainų ir šokių kolektyvų, chorų ir kapelų lietuvių tautiniams ir baltų genčių kostiumams, pučiamųjų instrumentų orkestrų muzikos instrumentams bei folkloro ansamblių instrumentinių grupių ir liaudiškos muzikos kapelų tradiciniams lietuvių liaudies muzikos instrumentams gaminti ar įsigyti.

Dokumentus iki š. m. liepos 16 d. (įskaitytinai) prašome siųsti elektroniniu paštu:

dėl tautinių ar archeologinių, istorinių kostiumų – grazina.vaiciunaite@lnkc.lt,

dėl pučiamųjų instrumentų orkestrų muzikos instrumentų – gerimantas.statinis@lnkc.lt,

dėl tradicinių lietuvių liaudies muzikos instrumentų – arunas.lunys@lnkc.lt,

arba paštu: Lietuvos nacionalinis kultūros centras, B. Radvilaitės g. 8, 01124 Vilnius (galioja pašto spaude nurodyta išsiuntimo data – liepos 16 d.). Paštu siunčiamus dokumentus prašome persiųsti ir el. paštu lnkc@lnkc.lt (Word formatu).

Dėl tautinių ar baltų genčių kostiumų komplektavimo, gamybos kreiptis į Danutę Keturakienę, tel. (0 5) 262 9569, el. p. danute.keturakiene@lnkc.lt.

Viena įstaiga pildo vieną paraišką visiems kolektyvams (atskirą paraišką kostiumams ir atskirą paraišką muzikos instrumentams gaminti ar įsigyti).

Kostiumų ir muzikos instrumentų finansavimo tvarkos aprašas skelbiamas LNKC svetainėje www.lnkc.lt, skiltyje „Teisinė informacija“ / „Nuostatai“: /go.php/lit/Nuostatai/136623

 

Raštas

Kostiumų paraiškos forma

Muzikos instrumentų paraiškos forma